Saturday, April 24, 2010

24. aprill 2010

360 minutit ja u. 2100 sammu hiljem võib selle päeva kokku võtta sõnadega: MÕTLEV INIMENE ON INETU! Ja kui mitte just lausa inetu, siis kummaline küll.

Olen küll juba kogemustega kirjandi-pissitaja aga pole vist varem neid kirjutajaid niimoodi jälginud: kes istub laua taga joogaasendis, kes sättis oma jala ümber toolijala. Ja esimest korda nägin, et eksamile tuldi padjaga! Aga no olgem ausad, 6 tundi kõva tooli peal istuda...padi oli päris nutikas mõte :P Üks silitas kogu aeg pead ja teine kruttis oma olematuid juukseid ümber sõrme (ma imestan, et need kaks noormeest eksamilt kiilakatena ei lahkunud). Kuna mehed mõtlevat ainult ühe elundiga, siis oli täiesti mõistetav, miks mõnel poisil käsi ainult laua all oli...

Kirjutati meil vist pea kõigist teemadest, ainult sport jäi välja. Ju pole tõeliste sportlaste jaoks ikka õige värk, et Oo, sport, sa oled raha!

Tsiteerides üht kirjutajat: Õnnetus ei hüüa tulles. Ega õnngi seda tee! - Minu õnn saabub nüüd ja kohe kohvitassi näol. Ja siis vaatame edasi, mis õnn mind täna veel tabab.

No comments:

Post a Comment